SE Live with Walkman telefon. Itthoni WiFi-hez csatlakoztatom. Kiírja: csatlakoztatva. De ha rámegyek pl Marketre, akkor 'Nincs kapcsolat'. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 19:21
1/5 anonim válasza:
Routeren reset
Vagy egyszerűen húzd ki és dugd vissza a routert
2/5 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy nem tudom a kérdésedre a választ.
Én is ilyen készüléket szeretnék vásárolni, és érdekel minden információ, ami ezzel az okostelefonnal kapcsolatos. Szóval az érdekelne, hogy meg vagy elégedve a készülékeddel? Mit tapasztaltál? Megérte megvásárolni? :)
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszod! :)
3/5 A kérdező kommentje:
első válaszoló: kíhúztam a routert de így sem megy. M1, holnap visszavisszük. :/ azért köszi :)
második válaszoló: Írtam privit :)
2012. ápr. 14. 21:29
4/5 anonim válasza:
Ne csak húzd ki, hanem resetet is csinálj a routeren...
5/5 anonim válasza:
Ilyen telóm van, és én is tapasztaltam már a problémát. A routernek nincs semmi baja. Többször egymás után rákattintasz a "Próbálja újra" gombra és kb. az 5. próbálkozásra betölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!