Milyen telefont vegyek? Ha kb.30-45ezret szeretnék rászánni és ezért az árért a lehető legjobb telefont szeretném. És lehetőleg ne legyen Sony Ericsso. Érintősbe gondolkodom.
Sony ericsson live with walkman
Ez pont ilyen árban van
Nagyon jó telefon
HD kamera,1ghz proci,jó minőségű kijelzo
32 gigaig bővíthető
Bocs én az előző vagyok elnéztem a kérdést.
Na sony semmiképpen sem akkor motorola defy
A defy is jó nagyon strapabíró
Vízálló szóval furodhetsz is vele;)
A proci 800mhz és android 2.2 fut rajta
Miért ne legyen se?
Végülis a legjobbak ebben az árkategóriában...
A vízállóság egy vicc. Az IP67 alapján csak csepp és fröccsenés álló, illetve laboratóriumi körülmények között fél órát kell kibírjon a víz alatt, de ez nem mindig jön össze.A motorola meg a doboz belsején rögtön feltüntei, hogy a beázott készülékre a garanciális csere nem érvényes és nem vállalnak felelősséget érte.Ez ugyan így van a Defy+-nál és a Defy mininél is.
Kérdező: Ettől eltekintve a defy marad, gyári angol menüvel, de van rá elérhető magyar nyelv, otthon elvégezhető a szoftverezés.
A lehető legjobbat akarod és pont a legjobbakat kizárod.
A SE Live with walkman 36-ért nagyon jó, összességében jobb, mint a defy.
Igazából defy-t újonnan már alig kapni, talán csak használtan.
Ebben az árkategóriában a samsungok sehol sincsenek, a legjobbtól k..szott messze vannak.
Mondjuk azért leírhatnád, miért ne legyen Sony Ericsson.
A Defy nem garanciális, ha beázik, de ettől függetlenül bírja, láttam már nem egy víz alatti videót vele. Én mindenesetre passzolom a fürdést.
A gyári frekvenciát a gyári rommal el lehet felejteni, úgy semmire nem jó. Az enyém most 1.1 GHz, 2.3.7, magyar, így már talán veri is a gyári Sonykat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!