Erről a mobilról van valakinek tapasztalata? Érdemes megvenni?
Én androidos vagyok de nem tűnik rossznak tulajdonságai alapján a navigaciot hiányolom.
A qwerty is jó sokkal könnyebb írni.
Ja meg az hogy nincs benn magyarnyelv ez is egy negatívum.
De ha neked tetszik vedd meg;-)
Én nekem xperia arc s em van és nagyon tetszik.:-)
Amúgy szerintem nem érdemes megvenni
Mivel ma már az érintos telok a divat.android,ios...
De én tényleg nem akarlak le beszélni róla
Patrik97-tel ellentétben én emberi vagyok, nem androidos, ha nem jön be az érintőkijelző, akkor felejtsd el, 15 éves kölykök véleményére pedig ne apellálj, mert szemlátomást próbálja rád tukmálni.
Jöjjön a kontra: Ezeknek a kínai szemeteknek a legnagyobb baja...hát nem is tudom eldönteni, hogy melyik.Felsorolok neked párat:
-Rezisztív kijelző, abból is a szar, több helyen nem, vagy alig érzékel, a nyomáspont nagy, de a plexi vékony, és könnyen törik.
-Snassz mezei sz*r MTK platform, blackberry OS5/6 skinnel, ettől függetlenül ez nem blackberry, nem fut rajta egy BB-s alkalmazás sem.
-Általában a magyarításos szoftverfrissítés után a legtöbb vagy azonnal, vagy rövidesen megadja magát, és mehet a veszélyes hulladékok közé az egész telefon.
-Két akksival adják, nem véletlenül.Baromi gyenge, 100 forintos akkumulátorok, azért adnak kettőt, mert ha mindkettő nem is, az egyik tuti tönkremegy pár hónap alatt.
-Olcsó, kínai műanyag burkolat, tökmindegy milyen felületre ejted le, kopik, karcolódik, törik azonnal, a leggyengébb pontja a sín lesz.Előfordulhat, hogy az első felcsúsztatásnál szét is esik a kezedben, nem bírják ezek a vackok, a töredékét nem éri meg annak, mint amennyit elkérnek érte.
Remélem ennyi ellenérv elég volt, kedves kérdező, Patrik97, te pedig ne villogj, hogy arc S-ed van, senki sem kíváncsi arra, hogy milyen telefonnal vagizol a suliban, meg itt.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!