Melyik telefont válasszam? Motorola Defy +, Motorola Motoluxe, Sony Ericsson Xperia ray vagy Nokia X7?
1. Motoluxe
2. Defy+
3. X7
4. Ray
Én így rangsorolnám óket,viszont ezek külön kategóriák,a defy+ és a ray kicsit olcsóbb mint a motoluxe, az x7 pedig egy kicsit régebbi de ha neked elég a simbian is akkor jó választás lehet számodra.
Motoluxe az első helyen?
Ilyen gyenge hardverrel? Nagy kijelző (4 hüvelyk) mellé egy 800 mhz-es cortex-a5 proci, de ami a vicc, az az adreno 200 gpu...
Android 4 előfordulhat, hogy nem lesz rá gyárilag, stb.
És nálad ez az első...
A lista szvsz így a jó:
1-2 defy+ és a ray
3 motoluxe
4 x7
1.Ray
2.Defy+
3.Motoluxe
4.Ray
A legnagyobb eyecandy a motoluxe, a szépen pulzáló csuklópánt "slot" (?) miatt, és mert szép.
És mi van a mázas felszín alatt? Közép kategóriás SoC (ott is inkább az alsó szegmens a gpu miatt), gyenge processzor, és a kijelző egy kalappal nem ér.Rendszer szinten akad és laggol az egész, ha telepakolod widgetekkel és appokkal a home screen-t, szerintem le is halna.
Hülye az, aki ennyi pénzt kidob ezért a vacakért.
Moto-nál is jön a Samsung módi, hogy szép külső egy elavult hardverrel, hogy lehessen mit eladni a "mélyen tisztelt" fogyasztónak.
Bocsi, elírtam, még csak most ittam a reggeli kávémat.:D
Szóval 4.X7
1.ray: 1ghz proci HD kamera gyönyörű kijelzo gyors rajt a net és méretben is megfelelő
2:defy:800mhz proci,strapabíró vízálló
3.motolux: nagy kijelzo de a proci az gyenge 800 mhz ja és régi
X7: simbyan (amit amúgy utálok)
En az előző vagyok a defyt elirtam
A procija 1ghz
Ray, a többi a felsoroltak közül nem számít... :-D
Szép kijelző, optimalizáltság, megfelelő méret és súly, gyorsaság, kinézet, kamera, android és frissítés, stb miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!