Ellopott telefon, megtallható házilag esetleg valahogy?
Figyelt kérdés
Hát elhagytam telómat fogalmam sincs hogy hol de elhagytam.Felhívom kicsöng de senki nem veszi fel.Már 3 napja.Nagyon keveset fogyaszt a telóm alapból ha be van kapcsolva de nem használják.Szerintem le van némítva.De az is lehet hogy rezeg mikor le van némítva.Az is lehet hogy itthon van.De valahogy nem lehetne kidderíteni hogy hol lehet?Mert még kicsöng.Köszönöm2012. ápr. 13. 17:01
1/8 anonim válasza:
hát a kérdés eleve rossz, mert nem ellopott :D
egyébként hát így akkuidőről gondolom nem okostelefon, így igazából nem tudod sehogy sem megtalálni, csak ha elindulsz és mindent átnézel, de az hosszú idő.
2/8 anonim válasza:
Szerintem otthon lesz,mert ha elhagytad volna rég ki vették volna a kártyát,pláne,ha el lopják.
Esetleg fűbe udvaron stb...Nézted már?
3/8 A kérdező kommentje:
Néztem, de azóta már esett is az eső :Đ úgy h nemhiszem hogy élne, múltok sulipadba hagytam ugyan ez volt de megtalálták a takarítók megkérdezem majd őket, csak msot hétvége jön és hát... mindig elfelejtettem xD De itthon fogalmam sincs hogy hol :Đ Am igen nem okostelefon se w205 :Đ ne pro de azért jó lenne ha meglenne.
2012. ápr. 13. 17:36
4/8 anonim válasza:
Amúgy vannak ilyen programok, amik jelzik hol van a telefon, pl. pár mobil vírusirtóban is (pl. asszem Avast vagy nem tudom), meg Google Latitude is tud ilyet.
Hogy mennyire pontos azt nem tudom.
Meg hát ezt elsőnek aktiválni/letölteni kell.
5/8 anonim válasza:
utolsó, most volt arról szó, hogy nem androidos...
6/8 anonim válasza:
Tényleg, én hibám, tegnap csak write only üzemmódba működtem.
7/8 kosarobi2001 válasza:
a legkönnyebb ha visszalopod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!