Az iphone vizallo?
Az a kérdés, h MENNYIRE.
Mert én pl. beleejtettem egy vödör vízbe, lement az aljára. Kikaptam rögtön, de azért megfürdött. Semmi baja nincs.
Aztán lehet, hogy ha pár másodpercet ázik, akkor kivégeztem volna.
ma 16:46: Ez azért lehetett, mert csak akkor lesz baja a víztöl, ha a belsejébe jut.
Az iPhone pedig nem müanyag vacak módra van összerakva, így az illesztéseknél egy csepp víz se tud bemenni. Ha eltudod kerülni, hogy a csatlakozókon keresztül bemenjen a víz, akkor az esö se fog neki ártani :)
Bizonyos mértékig minden telefon vízálló, tehát esőben semmi baja nem lehet, persze nem zuhogóesőben, de ha pl az esőerdőben sétálni mész és közben facebookozol, akkor lehet hamar felmondja a szolgálatot a páratartalom miatt.
De ha a Balatonba bemész és a fürdőgatyádban van a telefonod és bent vagy egy 2-3 percet, akkor game over. Vagy szerviz, vagy a rizses história (bár nem hiszem, hogy igaz) vagy ha tudod szétszeded és kiszárítod....de lehet utána zárlatot fog kapni a vízben levő sók miatt.
Ha desztillált vízben fürdeted meg, akkor nem lesz semmi baja....elvileg...gyakorlatilag meg kitudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!