Sony Ericsson Xperia Mini pro vs. Live with Walkman. E két mobiltelefon közül melyiket vásárolnád meg és miért?
Figyelt kérdés
--> Ugyanannyit "tudna" szinte a két készülék?
Árban: a Mini Pro 52 190 Ft, a Live with Walkman 35 990 Ft.
Köszönöm előre is a válaszokat! 20/L.
2012. ápr. 13. 13:21
11/13 A kérdező kommentje:
Live-ot vásároltam, és abszolút nem hiányzik a Qwerty billentyűzet, mert a virtuális tökéletes számomra meg úgy ámblokk a készülék is... nagyon megszerettem az az igazság. ;) :)
2012. ápr. 21. 22:55
12/13 A kérdező kommentje:
Jah és még valami...felhoztad a folyamatos autófókuszt. Tökéletes fényképet készít, vakuval, és anélkül is. ;) Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem pixeles a képernyő, a képek megjelenítése is éles. :)
Szóval ha valaki komolyabb ellenérvvel jön, annak nagyon kötözködőnek kell lenni, amihez én csak annyit tudok reagálni, hogy 35 000 Ft.-ért jobbat nem vesz sehol, max. a mobilkereskedésben HASZNÁLTAN. :P
2012. ápr. 21. 23:01
13/13 anonim válasza:
De videónál észrevenni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!