Megérné-e galaxy s2-t lumia 800/900-ra cserélni?
Szerintetek megéri-e a galaxy s2t elcserélni egy lumia 800-ra vagy ha megjelenik Magyarországon a lumia 900 akkor arra?
Miért igen és miért nem?
én jelenleg launcher 7-et használom és maga a kinézete miatt meg a sok pozitív vélemények miatt akartam váltani
még egy nagy ok hogy az android tényleg le-le fagy néha újra kell indítsam a telót
nem tűnik nekem bonyolultnak már mindent tudok hogy mi hol van
én főleg azoknak tettem fel ezt a kérdést akik windows phone 7-es telefon tulajdonosok vagy voltak
már volt iOS-os telóm (iPhone 2g) szóval már tudom milyen a korlátozás ami számomra egy kicsit gond
inkább várok az apollo-ig ha még addig az s2 ára megközelíti az akkor megjelent wp8-as telók árát
Egyetlen WP 7.x-es sem fogja megkapni az Apollo-t.
De az utolsó bekezdés utolsó mondatán van a hangsúly: Ha WP8-as telefont akarsz, akkor vegyél WP8-cal érkező telefont.Ezzel akarják az újakra, és a korábbann WP7.x-et használókra erőszakolni az Apollo-t.Ugyanúgy, mint az Androidnál is van, vagy az iOS-nél.Egy darabig jönnek frissítések, aztán már nem elérhető.Ha kell az új, akkor vedd meg az újat, mert nem fogod megkapni.
A Mobile World Congressen egy Microsoft fejes azt mondja, hogy nem lesz Apollo egy WP7.x-es telefonra sem a kompatibilitási problémák miatt, a CeBIT-en meg az appfejlesztők kiszedik a Microsoft alkalmazottakból, hogy mégis lesz frissítés, ha nem is teljes, és nem is minden esetben, illetve a két cikk között mindössze 10 nap eltérés van.Most akkor melyiknek lehet vajon hinni?
Én nem kockáztatnám meg, és várnék a 8-ra, azzal biztosra mennék.
Abban igazad van, hogy kernel támogatási probléma merült fel.De nem akarok vitatkozni...lesz ami lesz, addig ne vegyük biztosra, amíg a mobilaréna nem közöl valamilyen hírt.
Az angry birdsel is így voltak, hogy nem lesz, aztán következő nap megcáfolták a hírt, és írták, hogy lesz, csak nem tudni mikor.
Lényeg az, hogy lesz, ami lesz. Üljön mindenki a babérjain és majd meglátja, hogy mi lesz. A jelenlegi wp7 tulajok vagy veszítenek, vagy nyernek. :D
azért gondolom lesznek hasonlók mind az iOS-nál a whited00r vagy hasonló
és a lumia 900 se kapja meg?
Áhh, nem csak kernel bajos, a skype integrációval sem tudnak mit kezdeni, meg egy csomó olyan más szoftveres integrációval, ami lesz a wp8-ban, de nem tudják átültetni valami miatt a korábbi modellekbe.A tangóval is ez a gáz, bár ott a hardveres ütközések miatt is van, hogy nem kapnak a gen1-es wp-k teljes refresh-t.
Ami lesz, az lesz, így van.Azért mondtam, hogy ha vissza is fogok térni a wp volnalra(márpedig vissza fogok, mert megbántam, hogy eladtam az Omniám, és visszatértem a droidhoz), akkor az csak akkor lesz, ha már abszolút wp8-as modellt fogok venni.
Akkor tuti biztos lehetek benne, hogy egy darabig megint lesz frissítés.Illetve a választék is nagyobb lesz, mint anno. :D
Na ne offoljunk. :D
Megbocsás kedves 61-es, de nem hinném, hogy itt vége. A refresh pedig az 1genre is érkezik. Semmi újjítás nem lesz benne, csak mégjobban optimalizálják.
Ha a wp8 teljesen nem is de egy két dologot le fognak tiltani, pl skype integráció. Lásd pl az ios5-be levő sirit, az iphone 4-en az se elérhető. Le van tiltva 1-2 dolog...naés??? Engem nem érint mélyen a letiltós dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!