Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megérné-e galaxy s2-t lumia...

Megérné-e galaxy s2-t lumia 800/900-ra cserélni?

Figyelt kérdés

Szerintetek megéri-e a galaxy s2t elcserélni egy lumia 800-ra vagy ha megjelenik Magyarországon a lumia 900 akkor arra?

Miért igen és miért nem?

2012. ápr. 12. 23:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

én jelenleg launcher 7-et használom és maga a kinézete miatt meg a sok pozitív vélemények miatt akartam váltani

még egy nagy ok hogy az android tényleg le-le fagy néha újra kell indítsam a telót

nem tűnik nekem bonyolultnak már mindent tudok hogy mi hol van

én főleg azoknak tettem fel ezt a kérdést akik windows phone 7-es telefon tulajdonosok vagy voltak

már volt iOS-os telóm (iPhone 2g) szóval már tudom milyen a korlátozás ami számomra egy kicsit gond

inkább várok az apollo-ig ha még addig az s2 ára megközelíti az akkor megjelent wp8-as telók árát

2012. ápr. 13. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:
bocsásson meg mindenki, ha hülyeséget írok, de én úgy tudom, hogy az első generációs wp7-ek nem kapják meg a wp8-at. És a Lumia csalát pedig a 2. generációhoz tartozik, mivel ezeken 7.5-ös WP fut. És egyébként is nem hinném, hogy egy idén megjelent telefonnak a támogatását még idén abba is hagynák.
2012. ápr. 14. 12:22
 13/22 anonim ***** válasza:

[link]

Egyetlen WP 7.x-es sem fogja megkapni az Apollo-t.

De az utolsó bekezdés utolsó mondatán van a hangsúly: Ha WP8-as telefont akarsz, akkor vegyél WP8-cal érkező telefont.Ezzel akarják az újakra, és a korábbann WP7.x-et használókra erőszakolni az Apollo-t.Ugyanúgy, mint az Androidnál is van, vagy az iOS-nél.Egy darabig jönnek frissítések, aztán már nem elérhető.Ha kell az új, akkor vedd meg az újat, mert nem fogod megkapni.

2012. ápr. 14. 12:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Utána néztem egy két dolognak, és én pont az ellentetjét találtam!!!

[link]

És egy WP7 blog bejegyzés, ami azért biztos, hogy nem kamu:

[link]

Tehát megéri megvenni a 90-ast, mert lesz támogatása a Tangó, vagy más néven Refresh után is. vagyis menni fog a wp8-is.

2012. ápr. 14. 12:43
 15/22 anonim ***** válasza:

A Mobile World Congressen egy Microsoft fejes azt mondja, hogy nem lesz Apollo egy WP7.x-es telefonra sem a kompatibilitási problémák miatt, a CeBIT-en meg az appfejlesztők kiszedik a Microsoft alkalmazottakból, hogy mégis lesz frissítés, ha nem is teljes, és nem is minden esetben, illetve a két cikk között mindössze 10 nap eltérés van.Most akkor melyiknek lehet vajon hinni?

Én nem kockáztatnám meg, és várnék a 8-ra, azzal biztosra mennék.

2012. ápr. 14. 13:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy kernel támogatási probléma merült fel.De nem akarok vitatkozni...lesz ami lesz, addig ne vegyük biztosra, amíg a mobilaréna nem közöl valamilyen hírt.

Az angry birdsel is így voltak, hogy nem lesz, aztán következő nap megcáfolták a hírt, és írták, hogy lesz, csak nem tudni mikor.

Lényeg az, hogy lesz, ami lesz. Üljön mindenki a babérjain és majd meglátja, hogy mi lesz. A jelenlegi wp7 tulajok vagy veszítenek, vagy nyernek. :D

2012. ápr. 14. 14:16
 17/22 A kérdező kommentje:

azért gondolom lesznek hasonlók mind az iOS-nál a whited00r vagy hasonló

és a lumia 900 se kapja meg?

2012. ápr. 14. 21:00
 18/22 anonim ***** válasza:

Áhh, nem csak kernel bajos, a skype integrációval sem tudnak mit kezdeni, meg egy csomó olyan más szoftveres integrációval, ami lesz a wp8-ban, de nem tudják átültetni valami miatt a korábbi modellekbe.A tangóval is ez a gáz, bár ott a hardveres ütközések miatt is van, hogy nem kapnak a gen1-es wp-k teljes refresh-t.

Ami lesz, az lesz, így van.Azért mondtam, hogy ha vissza is fogok térni a wp volnalra(márpedig vissza fogok, mert megbántam, hogy eladtam az Omniám, és visszatértem a droidhoz), akkor az csak akkor lesz, ha már abszolút wp8-as modellt fogok venni.

Akkor tuti biztos lehetek benne, hogy egy darabig megint lesz frissítés.Illetve a választék is nagyobb lesz, mint anno. :D

Na ne offoljunk. :D

2012. ápr. 14. 21:41
 19/22 A kérdező kommentje:
remélem hogy addigra mire megjelennek a wp8-as telefonok a galaxy s2 ára megközelíti azok árát
2012. ápr. 14. 21:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Megbocsás kedves 61-es, de nem hinném, hogy itt vége. A refresh pedig az 1genre is érkezik. Semmi újjítás nem lesz benne, csak mégjobban optimalizálják.

Ha a wp8 teljesen nem is de egy két dologot le fognak tiltani, pl skype integráció. Lásd pl az ios5-be levő sirit, az iphone 4-en az se elérhető. Le van tiltva 1-2 dolog...naés??? Engem nem érint mélyen a letiltós dolog.

2012. ápr. 15. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!