Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S 2.1-ről...

Samsung Galaxy S 2.1-ről frissítés a legfrissebb (2.3.6) szoftverre, de hogyan?

Figyelt kérdés
Olvastam leírást és nagyjából értem is, az viszont nem világos hogy most erre a gyári rendszerre simán felrakhatom egyből a legfrissebbet? Olvastam fórumot és ott volt aki azt irta hogy ő elsőnek a 2.2.1-et telepitette fel aztán 2.3.3-at és utána a 2.3.5 rendszert. Nem szeretném ha garanciába kéne küldeni a telefont.

2012. ápr. 12. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom ezekszerint gyári rom-od van.

Nemtudom, hogy Magyarországon SGS-re melyik a legfrissebb rom, de Kies-re csatlakoztasd, és felajánlja, ha frissítést talált, és lehet is frissíteni.

Amit olvastál, az a főzött rom telepítés, melyeket nem a gyártók készítenek, és itt-ott belenyúlnak.

Amúgy meg ha kiessel frissítesz, akkor nem kötelező formázni a készüléket.

2012. ápr. 12. 19:46
 2/4 A kérdező kommentje:

A Kiessel valami gond van, az Odinnal szeretném végrehajtani a műveletet, a használata az megyen, csak hogy egyből felrakhatom rá pl. ezt:I9000XWJVZ_I9000OXAJVT_OXA

samfirmware.com -ról töltöttem le.

2012. ápr. 15. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, előtte Rootold, és a recovery-ben amit root-al teszel fel, azzal kell wipe-lni..

Utána teheted fel.

2012. ápr. 15. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Felrakhatod igen,nem kell vegigjarni a szamarletrat,odinnal barmilyen verziorol lehet barmirelyenre (oda-vissza) flashelni
2012. ápr. 15. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!