Nem tudom aktiválni a Klikket. Miért?
Pár napja lett feltöltve a telefonom, akkor egy olyat kaptam hogy "Tájékoztatunk, hogy klikk szolgáltatásodat visszaaktiváltuk. Forgalmi kereted a ciklus végéig 100 MB.", megint aznap egy olyat hogy visszaaktiválták a klikk szolgáltatásom. De netezni így se tudok. Aztán azóta 2× próbáltam megrendelni a klikk szolgáltatásom, hhogy a honlapon is írja, küldtem üzenetet a 1750-re azzal hogy Klikk, de azt az üzenetet kaptam vissza hogy "A szolgáltatás megrendelésér nem jogosult..." stb.
Most mi szórakozik velem? Komolyan nem értem.
Samsungom van igen star 2, kerestem ezt az aktiválást az internetnél de nem volt ilyen :S Hívnám az ügyfélszolgálatot de már így se tudom mennyit vettek le csak mert ezzel szenvedtem...úgyhogy majd valamikor bemegyek érdeklődni.
Amúgy ezt hogy visszaaktiválták, már január óta elküldik mikor feltöltöm a telót. De netezni eddig se tudtam csak nem is igazán volt fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!