Ezt hogyan kell értelmezni? (egyenleg lekérdezés okostarifa 90)
megnéztem a telefonon az egyenleget,de nemigazán tudom értelmezni,ha valakinek ilyen csomag van,okostarifa 90,de lehet mindegyiknél igy irja az egyenleget,segitene?Köszönöm.Leirom:
időszak:12.03.24-12.04.11
Forgalom:1807ft
elküldött sms-ek:17db
percengedmény:40
engedmény:1166ft
egyenleg:641ft
az lenne a kérdésem,hogy mennyit beszéltem eddig?1807 ft-ot,vagy az nem az?És mennyi van még belőle?641 ft vagy 1166 ft? Lehet én vagyok hülye hozzá,de nem tudok eligazodni rajta,ha tudjátok melyik összeg pontosan mit jelent,irjátok meg légyszi,köszönet érte!
és lenne még egy kérdésem,ugye ez az okostarfia 90-es csomag,45-45perc hálózaton belül ill.kivül,ez van benne a havi 2990 ft-ba.Ha én csak a hálózaton kivül beszélem le azt a 45 percet,és még többet is,akkor ugyanannyiba kerülnek a percdijak utána is?Tehát ha már meghaladta a 45 percet.És azt nem lehet megnézni valahol hogy hány perc van még amit letudok beszélni,de úgy,hogy mennyi van hálózaton belül még és hálózaton kivül?Vagy ez egybe veszi a kettőt?
Engem is érdekelne erre a válasz, mert én is szintén ebben a tarifacsomagban vagyok.. Elvileg a netért nem számolnak fel semmit, ha túl lépem a 90MB-os keretet, csak belassul.. Na nálam az a helyzet,hogy volt, amikor túl léptem, és semmi változás nem volt.. Keveset telefonáltam, és smseztem, és megküldték a 7500 Ft-os számlát... Tehát akkor csak felszámoltak a netezésért.. :S Gondoltam bemegyek megkérdezni személyesen, hogy hogyan lett 7500as a számlám, amikor nem is beszéltem olyan sokat, meg smseztem...
Várom a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!