Ajánlanál:érintőképernyős, keskeny, szép képeket készítő, Wi-Fis, és árban közép kategóriás telt?
"Nem azért elavult a Gio, mert 1 éves, hanem azért mert az armv6 proci architektúra"
Jó, ez igaz...
De azért írtam, hogy ki mire akarja használni. Nekem tökéletes telefonálásra, sms-ezésre, e-mailek és egy két weboldal nézegetésre, egy-két hasznos alkalmazás futtatására. Sőt még azt mondom, hogy az A-GPS-es navigáció is hasznos lehet.
Aki olyan játék-"búza", hogy mindig mindenből a legújabb game kell, az tényleg ne ilyet vegyen.
1.
Fényképek terén a gio nem veszi fel a versenyt a live-al, utobbi hd minőségű videót is felvesz, a képekről nem us mondok semmit.
2.
A se gyakorlatilag lekörözte a samsung-ot az alsókategóriában és kb. ennyi.
Aki meg kinézet alapján vesz számítógépet az legyen vele boldog.
1. Szinte soha nem használom a mobilt fényképezésre. Annak ellenére, hogy sokat szoktam fotózni. De arra van külön gépem, ami ezerszer jobb képet csinál bármelyik SE mobilnál. Hiszen ezek nem elsősorban arra lettek tervezve.
2. Nekem igen is számít, hogy amit megveszek az nézzen is ki valahogy. Ha neked nem, az te vagy, akkor vegyél olyat. Nem erőszak a disznótor.
"A se gyakorlatilag lekörözte a samsung-ot"
Ezt nem tudom honnan veszed, de ha a piaci részesedésüket nézzük, ez az állítás messze nem igaz.
Piaci részesedés?
Galaxy néven a xart is eladják, lásd galaxy y...
A fényképekről:
Kérdèst olvastad esetleg?
A kinézet:
Mi nem tetszik a live-on?
Az, hogy nem téglalap és nem úgy néz ki, mint az iphone amiről koppintották?
"Kérdèst olvastad esetleg?"
"szép képeket készítő" nem egyenlő HD. Mellesleg egy kép nem csak attól lesz szép, hogy milyen a felbontása.
A gio messze nem készít olyan jó képeket, mint a live, hd ide vagy oda.
De látom neked mindegy, megvetted az életed első okostelefonját és attól jobb már nem létezhet a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!