Milyen telefont válasszak? 3,2 megapixeles vakus kellene érintőképernyős wifis ezeket szeretném. Valamint viszonylag szép kijelző. és mindez negyven alatt remélem nem lehetetlen
Mi a véleményeket a következő telefonokról 40 ezer körül van az ára.
Lg optimus one p500
Samsung Gt i5800 Galaxy 3
Samsung s5670 Galaxy fit
nekem LG Optimus One-om van (P500) és az árát nagyon megérte, jó telefon! ami viszont nekem hiányzik belőle, az a vaku. az sajnos nincs benne. ezt leszámítva viszont korrekt készülék.
vakusan a Sony Ericsson Live with Walkmant ajánlom inkább. újabb is, mint a P500, azt hiszem lesz rá ICS frissítés is, azzal jobban jársz.
Úgy látom tényleg lehetetlen negyven körül jó telefont találni vagy legalább is az igényeim lehet magasak.
60 ezret nem áldoznák telefonért meg az alatt is van elég jó minőségű például Huawei Ideos X5 a kamerája kenterbe veri az Iphone kameráját, és ez nekem lényeges..
Sony Ericsson Live with Walkman vagy SE Xperia Mini.
iPhone az nem Android (nekem tehát kiesett)
A Samsungok egytől-egyig Sz*rok.
Sony Ericsson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!