Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon? A...

Melyik a jobb telefon? A Samsung galaxy y vagy a Samsung galaxy gio?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 23:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Bakker te igen jó fej vagy. Rohadt jó válaszaid vannak de tényleg megnéztem a zte bladet mind a három szolgáltatónál de mindenütt az van hogy" figyelem nálunk már nem rendelhető". De a boltokba még van attól hogy nem rendelhető meg? Néztem a GSM.hu egy tesztet a zte bladről azt mondták hogy … ö… hát minden jót elmondott róla. De megnézheted: [link] Szóval mivel nem rendelhető ezért nem ír árat. Pontos 30 ezer?
2012. ápr. 12. 19:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Újonnan már nem valószínű, hogy kapható, talán a Telenornál még lehet, de használtan 25-ért hibátlan darabokat árulnak, még 1 év garanciával.
2012. ápr. 12. 20:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Amúgy neked olyan van?
2012. ápr. 12. 20:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Figyelj! Most néztem egy szerintem jó telefont:Samsung galaxy 3 szerinted jó? Holnapután szüli napon, és még azt se tudom melyiket válasszam 36 alatt. Kérlek segíts!
2012. ápr. 12. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem, a Galaxy 3 még rosszabb.

Igen, van egy Bladem. 36-ért kapsz újonnan SE Live-ot, akkor nincs is több kérdés, sokkal jobb, mint a Blade, csak kicsi a kijelzője. Ha nagyobb kell, használt Defy-t vegyél, 35-40-ért kapsz. De mindezt már leírtam tegnap is.

2012. ápr. 12. 21:53
 16/20 A kérdező kommentje:
Okés akkor kérek egy bladet. Mer a sonikat utálom. De a blade az tényleg jó? Neked nem akadozik? Erős aksija van hány nap alatt merül le? És van Google play? Köszi
2012. ápr. 12. 21:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Az ARMv6-osok között magasan a legjobb. Főzött rommal gyorsabb, mint egy gyári Defy, az akksija romfüggő, 1 napot mindenképpen kibír, de volt olyan romom, amivel 3 napig ment komoly igénybevétel mellett (710 MHz-re húzva). Play Store természetesen van, ahogy minden más androidos cucc is.

Vásárláskor a képernyőjére figyelj oda, nagy szórás volt köztük, egy részüknek nagyon szép képe van, a többinek fakóbb.

2012. ápr. 12. 22:06
 18/20 A kérdező kommentje:
Okés köszi szépen akkor azt választom.
2012. ápr. 12. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Szívesen, ha lesz majd kérdésed vele kapcsolatban, írj nyugodtan.
2012. ápr. 12. 22:46
 20/20 A kérdező kommentje:
Okés kösz mégegyszer. :)
2012. ápr. 13. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!