Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha olyan telefont...

Mit tegyek ha olyan telefont szeretnék (bőv lent! )?

Figyelt kérdés

Tudjátok, manapság az embereknek már okostelefonjuk meg érintőképernyős telefonjuk van, internettel meg mindenfélével, nekem meg egy olyan telefonom van ami egyik se, egy sima Nokia, amivel még fotózni se lehet sztem, és internet sem hiszem h van rajta... de úgy szeretnék egy olyan telefont, amilyen már sokaknak van! Hogy vegyem rá a szüleimet? Segítsetek!!

12/L

2012. ápr. 10. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szuletesnap? Nevnap? Max ilyenekre tudom elkepzelni, szerintem 20e korul mar kapsz hasznaltan valami androidos telefont ami kezdesnek jo lesz.
2012. ápr. 10. 20:22
 2/2 anonim válasza:

OFF: nekem 12 évesen arra kellett a telefon hogy apámat meg anyámat föl tudjam hívni, vagy hogy ők elérjenek...

amúgy igen... szülinap, névnap,(karácsony)... SPÓROLJ!!

2012. ápr. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!