Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak, nem kapcsol be...

Mit csináljak, nem kapcsol be a telefonom?!

Figyelt kérdés
Samsung Champ ( C-3300K ). Ma a barátnőm kétszer kiverte a kezemből és még betudtam kapcsolni, de azt írta hogy akkumulátor lemerült közbe pedig tudtam hogy nem. Most, feltettem töltőre nem jelezte hogy tölti erősen benyomtam az akkumulátort, jelezte. Meg is nyugodtam, aztán kikapcsolt és nem tudom bekapcsolni... Mit csináljak? NAGYON FONTOS!
2012. ápr. 10. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:
47%

Szervíz, ha garanciális.

Azzal hogy a barátnőd kiverte a kezedből, gondolom nem az ágyra, vagy párnára esett kétszer is, illetve abból, hogy csak akkor érzékelte az akkut, ha erősebben nyomtad, most meg már nem, az egy dolog lehet: az esés, jobban mondva a földet érés miatt valami elszakadt, elrepedt benne, azzal, hogy jól belenyomtad az akkut, valószínűleg el is törhettél valamit.

Vidd szervizbe.

2012. ápr. 10. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!