Nokia C5-03-on ki milyen facebookot használ? A telenortol vásárolt készülékeken alapból van facebook alkalmazás?
Első formázó töltés?
Ugye tudsz róla, hogy ilyet már jó pár éve nem kell csinálni. Töltsd fel ameddig ki nem írja, hogy feltöltve. Onnét kezdve úgy sem csinál semmit, a töltést lekapcsolja.
És itt jegyezném meg, hogy igen így is folyik egy kis áram a konnektorból a telefonba, de csak, hogy az akku 100%-on maradjon és csak annyi amennyi a telefon működéséhez kell.
Ja és nyugodtan bekapcsolhatod töltés közben, így ha már ott van a telefon nézd meg, hogy van e rajta alkalmazás.
Én telefonomat mikor megvettem, feltettem tölteni, közben bekapcsoltam és állítgattam. Nincs semmi baja.
Én is így gondoltam, hogy már tart ott a technologia hogy nem kell ezt megcsinálni, de az eladó azt mondta h első töltés legyen 12 órás ez okból..mert hogy ez fontos...bedőltem neki, emberi dolog:D
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!