Melyik wp7 telefonnak a legnagyobb a hardvere?
a wp7-nek nagyobb igény kell mint az androidhoz
legalább 1ghz kell hogy gördülékenyen fusson míg az androidhoz elég 5-600mhz
lényeg:a hardver,képfelbontás,kamera felbontás közelítse meg a galaxy s2-ét (2 magos procit nem muszáj)
Olvass teszteket! Az Androidos eszközöknek a 4 magos proci is kevés a teljesen akadásmentes futáshoz. 4+1 magos Tegra 3-nál is látható volt, hogy a tablet a menüjének a lapozgatása közben akadozott az animáció igen rendesen. Állandó kérdés, hogy mennyire lagol az eszköz, és ha csak kicsit, vagy közepesen, akkor az már jónak számít, de ezt a kicsit, vagy közepesent is csak a több magos processzorok bika teljesítményének köszönheti.
Amúgy a WP7-nek amúgy 800MHz-es processzor az alapkövetelménye és azon is akadások nélkül fut, de nyilván a lassabb processzor miatt többet kell várni a komolyabb alkalmazások betöltésére.
A Lumia 900-nak akkora kijelzője van, mint az S2-nek, csak jobb, mert ugyanúgy AMOLED, a felbontás is ugyanaz, de napfényben jobban olvasható (elvileg, nem próbáltam). Fényképezésről nem tudok semmit ezekkel kapcsolatban, javaslom nézz tesztfotókat róluk, és az alapján dönts.
Ha a hardver szó alatt nem a processzort értesz, akkor mire gondolsz?
Ez a gen1-es wp7-es telefonokra jellemző hardverkövetelmény csak azért kellett, hogy (akkoriban persze) csúcskategóriás készülékekkel futtassák fe la rendszert.
Most a refresh (ex-tango) az alacsony hardverigényű telefonokat fogja támogatni (800 MHz processzor, 256 ram, stb..) és még így is kevesebbszer fog megakadni a rendszer egy egész év során, mint akármelyik androidos telefon 1-2 nap alatt.A wp7 nagy előnye, hogy szinte lehetetlen ler*hasztani.
Akkor lennék boldog, ha az Apolloval jönne a bt fájlátvitel és a mass storage mód(hivatalosan is :D), mert örömtől könnyes szemmel szaladnék vissza akkor a rendszerhez.
Egyelőre visszatértem a droidra, Omnia7-esem volt mellesleg, de egyelőre kell a mass storage, és a BT.
Ha ezt kiküszöbölte volna a WP már a legelején, és nyitottabb is lenne egy kicsit, söpörte volna az iOS-t el a francba, az androiddal együtt.
én főleg a procit értem e emellett a ram-ot és a tárhelyet
fő szempont nálam a kijelző illetve a kamera felbontás meg a kijelző mérete
amúgy már ki adták a nokia lumia 900-at?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!