Nem lehet elérni a telefonomat (SE Live with Walkman). Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Akárhányszor hívnám vezetékesről vagy másik mobilról az enyémet: átmenetileg nem kapcsolható. Eddig nem volt ilyen jellegű probléma. A Híváskorlátozásokban megnéztem, minden bejövő hívás le van tiltva, feloldásához jelszót kér. Ez a jelszó hova van leírva, hol tudom megnézni?2012. ápr. 10. 16:07
1/6 anonim válasza:
valaki poénból blokkolta a telefonodon az összes beérkező hívást, és csak ő tudja a jelszavas zárat.
2/6 A kérdező kommentje:
Persze...
2012. ápr. 10. 16:25
3/6 anonim válasza:
na akkor szerinted mégis mi lehet a megoldás?
A híváskorlátozást jelszóval le lehet zárni, a feloldáshoz természetesen megint kell a jelszó.
Tán a Gobbi Hilda szelleme visszatért és lekorlátozta a bejövő hívásaidat?Nem hinném, és ha nem te voltál, nyilván csak egy másik ember lehetett.
4/6 anonim válasza:
ezek lehetnek:
0000 vagy 1234 vagy 9876 1111 2222 vagy 3333 vagy 4444 vagy 5555 vagy 6666 7777 vagy 8888 vagy 9999 és így tovább
Próbálkozz ilyen jelszókkal
5/6 anonim válasza:
előző vagyok!
ezekt külön külön írd be! NE EGYBE
6/6 A kérdező kommentje:
rókarobi21: Olyan van, hogy valaki csak úgy távolról megnyit egy telefont és blokkolja a hívásokat? Akkor már miért nem valami adatot lopott el?
2012. ápr. 11. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!