Mi a véleményetek a Nokia N8ról?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 14:19
1/3 anonim válasza:
kicsit régi de a kamera az ver mindenkit de most jön majd ilyen 41 mp-s kamera ha azt megvárod akkor szerintem még ennek megy még lejjebb is az ára meg van benne hdmi kábel meg usb-s eszközt is belelehet vinni, de kicsit már régi teló a proci szempontjából fényképezni meg egyebekre jó játékok nem tudom hogy milyenek futnak rajta de minden másra jó
2/3 anonim válasza:
Inkább várj még egy kicsit és ki fog jönni a NOKIA 808 Purewiev
Processzora: (ha jól emlékszem akkor) 1,3GHz
RAM: 512-es
Fényképeő felvontása: 41MPx
Operációs rendszer: Symbian Belle
Ha most jól olvastam akkor 16GB-os lesz a beépített memória, és ezt 48GB-ig lehet majd felvinni!
Amúgy nem rossz az N8 csak már inkább érdemes lenne megvárni a NOIA 808-at.
3/3 anonim válasza:
előző vagyok!
Tudomásom szerint, a telefon ebben a félévben fog kijönni, és az ára, kb 130,000 ft lesz! Én ezt olvastam a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!