Lehet letölteni telóra vmi röntgenszerűséget?
Figyelt kérdés
Ha igen akk honnan?2012. ápr. 10. 10:47
1/12 anonim válasza:
Ilyen nincs, a kamera sem hardveresen, sem szoftveresen nem képes röntgen felvételek készítésére.
Az éjszakai kamera is ugyanilyen humbug...azaz működni működik, csak éppen használhatatlan.
3/12 A kérdező kommentje:
Pl. A falon
2012. ápr. 10. 11:01
4/12 DannyZuko válasza:
James Bond-nak Q vagy J ügynök fejlesztett valami hasonlót. Bár azt hiszem az is csak a ruhákon látott átt és meztelenül láthattak vele minden nőt... Gondolom ez nem jó neked. Ez mégsem fal... Általában látogatják ezt a fórumot. Talán szerencséd lesz!
5/12 anonim válasza:
Szerintem az ilyen idétlen kérdéseiddel nem itt kéne segítséghez fordulnod.Nemhogy mobiltelefonos kamerával, semmilyen kamerával nem lehet átlátni a falon...egy bizonyos vastagság után a beton a röntgensugarakat is elnyeli(nem véletlen, hogy az atombunker is vas-beton), az orvosi röntgengépekkel is max a víz-gázcsövekig látsz be, ha belátsz.
Remélem ez így elég kimerítő válasz volt számodra.
6/12 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló: az is jó lesz! Esetleg tudod, honnan lehetne letölteni?
2012. ápr. 10. 11:37
8/12 SlipMan válasza:
Megéri ide járni :D A legszarabb napom is feltudja dobni 1-2 idióta kérdés :D
9/12 anonim válasza:
Áhj azt hittem a csajok ruháján, olyat tudtam volna, de mostanra teljesen leszívták a szerverről, a falonátlátót most írják...
míg kiadják, addig esetleg nézz körül itt:
10/12 A kérdező kommentje:
Ruhán is át akarok látni, olyanokat is küldjetek!
2012. ápr. 10. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!