SIM kártya tulaj hogyan érheti el, hogy a hozzá tartozó mobilszám alapján (se) lehessen (illetéktelen) magánszemélyek számára hozzáférni a tulaj lakcíméhez, se bármi más személyes adatához?
Amikor érdeklődtem egy mobilszám után, azt mondták titkos, és nem adhatják ki az adatokat.
Szerintem csak rendőrségi nyomozás során adják ki az illetékeseknek az adataidat.
Hirdetős oldalon kártyát? Ezt nem értem.
Az első választ is köszönöm, ez is egy tapasztalat, bár nem sokkal jutottam előbbre a válasz tekintetében, tehát várok továbbiakat is.
Alapvetően a szolgáltatónál vannak tárolva ezek az adatok, tehát egyrészt a szolgáltató felé kell jelezni hogy az adataidat nem használhatják fel, illetve nem adhatják át 3. félnek.
Másik amiről a szolgáltató már nem tehet, ha egy x-y z honlap vagy ép valami levélben küldött marhaság alapján te megadod ezeket az adatokat. Ez ügyben sajnos a szolgáltatód már semmit sem tehet.
A fenti veszel hirdetős oldalon kártyát az arra vonatkozik hogy azt a kártyát valaki valahol megvette, de utána mindenféle papír nélkül kerül hozzád így hozzád nem köthető, max ahhoz aki eredetileg vásárolta.
Ez utóbbit max nbh és hasonló szervek nyomozhatják le nem kis munkával hogy nálad van, (ez mondjuk nem ment meg a kéretlen reklámhívásoktól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!