Minecraft nem fut, hogyan tudnám megjavítani?
Minecraft Pocket Edition -ról lenne szó. Tudom, hogy miért nem fut (az én ZTE -m procija ARMv6, a játéknak pedig ARMv7 kell). De az, hogy papíron nem kompatibilis a telefonnal, métg nem jelenti azt, hogy nem is menne, jó példa erre a HTC -s átírás a játékoknál (lényege: egyes nagy cégek, pl Gameloft, szigorúan betartják azt, hogy a "ZTE, az nem kompatibilis"! De ez, mint kiderült, oltári hülyeség, mert a gamerek villámgyorsan rájöttek arra, hogy a játék egyik rendszerfájlában átírták a "ZTE" -t "HTC" -re, így megoldódott). Vajon a Minecraft PE -nél is meg lehetne így oldani a dolgot? Nagyon szeretném. Már rengeteg klónt kipróbáltam, Minebuilder, SteinKraft, PetraVis, Androcraft, Block Story, Block World (ezek közül a Minebuilder és a Block Story volt a legjobb), de egyik sem jó! Bugos, laggos, korlátozott, lassú...
Szerintetek?
segítség!
nekem is zte blade mobilom van...de még a world explorer sem megy mit csináljak??
nem tudom...
de a minebuilderrel most egészen megvagyok elégedve. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!