Mért nem sikerül?

Figyelt kérdés

Samsung SGH L 310 a telefon típus. Az IP cím ha jól tudom akkor 212.051.126.002.

A próbléma: A nullákat és az utolsó pontot nem menti a profil...ez által nem működik aminek működnie kell.

Ez talán azért van mert nincs aktiválva a sim kártya? Csak netezésre kéne a kártya nem telefonálásra arra ott van a másik telefonom ami sajna ha belépek a webre újraindítja magát.

2012. ápr. 9. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azt ne mondd, hogy egy mobilnet előfizetéses kártyával akarsz internetezni, ezen a 3G képtelen vackon, mert kiugrok a negyedikről.

Ez, kérlek szépen, sehogy sem fog neked működni.

2012. ápr. 9. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
...de azt még megkérdezném, hogy mi az aminek működnie kellene, de ez által nem működik?Mi találjuk ki?
2012. ápr. 9. 22:57
 3/12 A kérdező kommentje:

sima sim kártya drága :) amin lebeszélhetőség is van ha beaktiválom,de nem tettem mert van másik amin tudok telfonálni amikor akarok.

hát minek is kéne működnie? a wap bejöjjön az interneten a facebook de internet se jön be " hálózat nincs"

2012. ápr. 10. 08:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Lássuk, ha jól értelmezem...egy aktiválatlan feltöltőkártyáról (gondolom domino) szeretnél facebookozni?!

Az úgy megint nem fog menni...amíg nem aktiválod a kártyát, addig az a szám nem is él, nem is létezik, nincs hálózaton, tehát használhatatlan.

Aktiváld a kártyát, aztán aktiváld a netstartot egy smssel a T-mobilhoz, majd a böngészőben 0.facebook.com-mal fogsz tudni facebookozni.

Legalábbis minden tini kölök így oldja meg, aki a facebookon akar lógni.

A nyers modoromért meg elnézést, nyilván ezért lettem 29, a 78-ból, de én nem foglalkozok a %-okkal, próbálok segíteni, ha tudok.

2012. ápr. 10. 08:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Az IP címedet meg még véletlenül se add ki, főleg ne egy nyilvános oldalon, ahol ezrével fordulnak meg az emberek, mert akárki, akármikor visszaélhet vele.
2012. ápr. 10. 08:41
 6/12 anonim ***** válasza:
De ha csak wapos böngésződ van, akkor nem tudom, hogy fog-e működni rendesen, erre nem vennék mérget.
2012. ápr. 10. 08:48
 7/12 A kérdező kommentje:

nem vagyok tini csak nem értek az ilyesmikhez :) 20éves mozgásban lévő lány vagyok aki néha szeretné elérni útközben is PÉNZ nélkül a barátait :) sima wapos böngésző és régen tudtam rajta facebookozni :)

amúgy nem százalékoztalak biztos a többi látogató volt. egyébként igen egy egyszerű nem aktivált domino simről csevegünk :)

2012. ápr. 10. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Nos, a százalékokkal nem foglalkozom, könnyen jön, könnyen megy.Az pontoz, aki akar, azzal sem foglalkozom, többnyire le se sz*rják a pontozást, baj van a telefonnal, felregisztrálnak egy kérdés erejéig, és elnyeli őket a föld, ha valami nem tetszik, akkor persze jár a mínusz, aztán lehet dorombolni 1-2 pluszért is, különben kutyába se vesznek.

Ha van aktivált kártyád, próbáld meg aktiválni mellé a netstartot azt hiszem a +NETSTART-ot kel lelküldeni a 1430-ra, vagy hová, nyilván a T-mobile oldalán minden le van írva.Így lehet menni fog.

2012. ápr. 10. 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:
mégis hogy akartál aktiválatlan sim kártyán netezni, kedves kérdező?
2012. ápr. 10. 22:12
 10/12 A kérdező kommentje:
úgy kedves válaszoló hogy nem értek hozzá :D viszont a másik kártya kell( az aktív) ebben az esetben ha aktíválom az aktíválatlant akkor sikeres lesz amit szeretnék?
2012. ápr. 11. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!