Biztos ingyen vagy?

Figyelt kérdés

Telefonról biztos ingyen van a 0.facebook? nem olyan,hogy hónap végén jön a házunkhoz egy levél és kikell fizetni azt az összeget amennyit facebookozol telón?

+NETSTART ezt az sms-t küldtemm el a 1430-ra ígytudok facebookozni telefonon.

2012. ápr. 9. 15:47
 1/8 anonim válasza:
igen, biztosan ingyen van
2012. ápr. 9. 15:48
 2/8 A kérdező kommentje:
és tényleg nemküldenek ilyen "számlát",hogy kikell fizetni azt az összeget?
2012. ápr. 9. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is számlát csak akkor küldenek, ha előfizetéses vagy. Ha dominós akkor bármi van azt az egyenlegedből vonják le, ha nem tudják levonni nem engedélyezik a szolgáltatást.

Másodszor: Okostelefonra nem ajánlom. Bár elvileg nem fizetsz a facebook zéró böngészéséért (előfordult már, hogy leemel 13 forintokat), de okostelefonon a háttérben futnak alkalmazások amik használják az internetet, adatforgalmat generálnak. Azért már fizetni kell.

2012. ápr. 9. 15:53
 4/8 A kérdező kommentje:

értem.köszi

ez egyértelmű volt.mostmár nemaggódok,hogy küldenek számlát.

amúgy dominós vagyok.

2012. ápr. 9. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:
És Samsung SGH-X490em van ami nem okostelefon.
2012. ápr. 9. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Az nem baj.
2012. ápr. 9. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Tegnap még 78-as voltam, most 29. :D Szuper.

Nem lesz pénzlevonás, ne aggódj, viszont ha képet akarsz majd megnyitni, vagy linkre lépni, amitesetleg kiposztoltak, vagy ilyesmi, szól a fb majd, hogy az már adatfprgalommal járhat.Ebben az esetben természetesen vonnak le xy forintot.

2012. ápr. 10. 08:05
 8/8 A kérdező kommentje:
köszii :d
2012. ápr. 11. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!