Biztos ingyen vagy?
Telefonról biztos ingyen van a 0.facebook? nem olyan,hogy hónap végén jön a házunkhoz egy levél és kikell fizetni azt az összeget amennyit facebookozol telón?
+NETSTART ezt az sms-t küldtemm el a 1430-ra ígytudok facebookozni telefonon.
Először is számlát csak akkor küldenek, ha előfizetéses vagy. Ha dominós akkor bármi van azt az egyenlegedből vonják le, ha nem tudják levonni nem engedélyezik a szolgáltatást.
Másodszor: Okostelefonra nem ajánlom. Bár elvileg nem fizetsz a facebook zéró böngészéséért (előfordult már, hogy leemel 13 forintokat), de okostelefonon a háttérben futnak alkalmazások amik használják az internetet, adatforgalmat generálnak. Azért már fizetni kell.
értem.köszi
ez egyértelmű volt.mostmár nemaggódok,hogy küldenek számlát.
amúgy dominós vagyok.
Tegnap még 78-as voltam, most 29. :D Szuper.
Nem lesz pénzlevonás, ne aggódj, viszont ha képet akarsz majd megnyitni, vagy linkre lépni, amitesetleg kiposztoltak, vagy ilyesmi, szól a fb majd, hogy az már adatfprgalommal járhat.Ebben az esetben természetesen vonnak le xy forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!