Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most akkor maximum hány...

Most akkor maximum hány Gigabájtos memóriakártyát lehet tenni N95-be, hogy rendesen működjön?

Figyelt kérdés
Most 2gb-s van szeretnék nagyobbat venni. Nokia.hu-n azt írják hogy maximum 2gb-s karit lehet bele tenni,de pl. xxlgsm-en meg azt írják,hogy akár 8-asat is. Most akkor mi az igazság? :S
2009. jún. 17. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:

8-at lekezel elvileg, de nem garantálják. A 8gigás változat azért nem bővíthető, mert 8gigás kártya van benne :P

ha még garis a telefon, vidd be egy Nokia szervizbe, kérd meg, hogy frissítsék a szoftvert (2-3 óra alatt meg szoktak lenni, max 1 nap), majd utána egy kisebb számtech boltba menj. Kérd meg, hogy próbálhasd ki. :)

2009. jún. 17. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Elvileg még a 16GB-s micro SD karit is kezeli, csak kell rá egy legújabb firmware szoftver frissítés.
2009. jún. 17. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
ez én telefonomhoz (nokia e90 communicator) is azt írják a nokia.hu-n hogy 2gb a max. de én 8-assal használom. a tied is elfogad 16gb-ig kártyát. a nokián azért írják a 2gb-osat, mert a nokia max 2gb-os kártyát árul csak (vagy legalábbis akkor még csak az volta a max) elég hülye dolog ez, de tuti, hogy elfogadja a nagyobb kártyát is.
2009. jún. 18. 02:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 5800-t használom 16g-s kártyával

Elvileg a tiédnek is kezelnie kell a 16 GB-os kártyát is

2009. jún. 18. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
16 gigással is menni fog a tied
2009. jún. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!