Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jelenleg egy Sony Ericsson...

Jelenleg egy Sony Ericsson Xperia Pro mk16i készülék tulajdonosa vagyok, mely elvileg 512 MB RAM-al rendelkezik, de gyakorlatilag ebből kb 200 van szabad. Ez most akkor hogy is van?

Figyelt kérdés

Bővebben kifejteném a bajom: szóval kezdésnek ugye 512 RAM-unk van, ebből maga az oprendszer nagyjából 200-at elvesz hogy működőképes legyen...most tartunk kb 300-nál...erre még rájönnek a rendszerprogramok, az még kb 100-ast elvesz..tehát 200-nál tartunk...ez most akkor hogy is van?

Mellékesen még azt is megkérdezném hogy ha mondjuk egy " kisebb adottságokkal " rendelkező készülék, ( nem akarok most példát mondani meg vitát nyitni ) pl 128MB RAM-al rendelkezik, azzal mi van? Annak mennyi marad meg a felhasználó számára?

2012. ápr. 9. 12:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Bár szerintem ha az ncore-os nem jó, akkor ez se lesz jó, de egy próbát megér :)
2012. ápr. 10. 21:57
 12/22 A kérdező kommentje:

Értem.Köszi! Ezt a Piratebay-os torrentet meglesem, hátha...:)

Mellesleg most azon gondolkodom nagyon, hogy nagyjából minden programot meg tudnék szerezni torrent-ről, és akkor kb minden fizetős verziós program meglehetne...de így meg nem tudok frissíteni Play-ről...erről mi a véleményed? Szerinted megéri a torrentes megoldás? Te hogy csinálod?

2012. ápr. 11. 11:30
 13/22 anonim ***** válasza:

Én mindig torrentről szoktam nézni, néha felmegyek playre (nekem még android market xD), megnézem h van-e legfrissebb verzió az adott progibol, ls ha van akkor a régit törlöm az újat meg felrakom.

Ja, és ha nem akarsz fizetni (ki akar a mai világban :)), akkor 1000x jobban megéri a torrent. :)

2012. ápr. 11. 15:55
 14/22 anonim ***** válasza:
*mármint 1000x jobban megéri atorrent, mint a play-es fizetős verzió
2012. ápr. 11. 15:56
 15/22 anonim válasza:

Sziasztok! :)

Most jutottam arra az elképzelésre, hogy lecserélem erre a Samsung Galaxy Ace nevű telefonomat. Az utóbbi időben nagyon instabil kikapcsol, újraindul, wifi error. Rengeteg rommal próbáltam mégis ez a jelenség. Így annyi lenne a kérdésem, hogy ez a telefon stabil? Csak a gyári rommal használnám. Akinek van az tapasztalt már kikapcsolást? Újraindulást? Használat közben, vagy csak az asztalra téve..? Remélem segítetek, mert rengeteg dokumentációt olvastam róla. De a hibákról nem esett szó..

előre is köszönöm. Krisztián.

2012. ápr. 12. 19:36
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon stabil, haveromnak (22/f) is ilyen van egyszer telót cseréltünk 1 hétig xD, és egyszer se volt hibás, nem állt le, wifi bejött stb.

ugyhogy szerintem jó, én is most akarok venni, csak nem lehet szolgáltatónál kapni, ugyhogy megveszem kártyafüggetlenbe neten :)

ga van még kérdésed nyugodtan írj :D

2012. ápr. 12. 21:57
 17/22 anonim ***** válasza:
*ha xD
2012. ápr. 12. 21:57
 18/22 anonim ***** válasza:
Ja és amugy milyen dokumentációkat olvastál? :)
2012. ápr. 12. 21:58
 19/22 anonim válasza:
Koszonom szepen:) Dokumentaciok inkabb tesztek :) Mobilmania a favorit. Gsmline-bol csak angol nyelvu van. S talalt a google meg par magyar oldalt ahol elegge kivesezik ezt a kerdest is:) Akkor meg is veszem sztem;) Koszono meg egyszer a segitsget. Majd meg jovok;D
2012. ápr. 13. 06:22
 20/22 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő: Hogy érted hogy Gsmline-ban csak angol van? Én is onnan rendeltem, és magyar nyelvű...vagy te most a tesztre gondolsz? :D összezavarodtam :)
2012. ápr. 13. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!