Samsung C3050 vagy Motorola EM325?
Figyelt kérdés
Árban hasonlóak. Nekem a Samsung talán jobban bejön, de szerintem ott a fülhallgató nem jack dugós, mint a Motorolánál.A Motorola pedig még kártyafüggetlen is ennyiért. Szerintetek melyik jobb?2009. jún. 17. 18:49
1/1 anonim válasza:
Motorola... Jó,én mondjuk nem nagyon vigyázok a telefonjaimra,mert vagy beleejtem a vízbe,vagy valami történik vele,de szerintem a motorola jobb... amíg én 4-szer váltottam telefont(Samsung) addig anyum telefonja simán kibírta 3 évig,az övé Motorola volt... Úgyhogy én lemondtam a samsungról...Szerintem jobb a motorola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!