Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen HTC-kat éri meg mostaná...

Milyen HTC-kat éri meg mostanába venni?

Figyelt kérdés

(One és Sensation családon kívül?)

Olyanra gondolok amin a legfrissebb ANDROIDOS játékok/programok laggolás nélkül futnak..(ár m1)

2012. ápr. 7. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amúgy elég vicces magyar oldalra egy szlovák oldalt belinkelni.

Talán ha minden 10000. ember beszél szlovákul akkor sokat mondok.

2012. ápr. 8. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
az árak voltak a lényegesek :D amugy bocs :)
2012. ápr. 8. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:
HTC sensation vagy One amit mondok. Nekem Sensation van, elég jó, bár én nem játszok rajta, inkább net, zene, film, arra maximálisan elég, de megy minden mai is szerintem, úgy néztem a specifikációit. De ha annyira hordozható játékgépet akarnék, inkább Sony PSP legújabb modellje, elég menő kütyüvé nőtte ki magát a PSP mostanában.
2012. ápr. 8. 23:53
 14/15 A kérdező kommentje:

psp-m van xD de telo jobban kéne

-zene, game

-füzetet fotozni xD

-game orán angry bird el xD

Rem hamarosan lemennek az árak kicsit és a sensation xe is leeseik 100 ra a használtba meg 50-70 re XD

2012. ápr. 9. 09:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja ha játékra kell, akkor PS Vita, egyértelműen.

Minden telefonnál jobb hardveresen, illetve még mikor rosszabb lesz grafikailag még akkor is jobb lesz, az optimalizálás miatt (meg mert Sony játékok jönnek rá, amik kicsit komolyabbak, mint az otthonheggesztett Androidos valamik).

Zene is megy rajta, fényképező is van rajta, nem tökéletes, de füzetfotózásra okés, érintőképernyő pipa, Angry Birds pipa, olcsóság pipa (62k, minden kiegészítővel együtt 70),

2012. ápr. 9. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!