IPod Touch 4G-n nem lehet valahol beállítani azt, hogy az akku szintet %-ban mutassa?

De, Beállítások -> Általános -> Használat legalján.
Lehet csak feltört Ipod-on. Az opciókat fejből mondtam, a Használat menü a biztos, nekem ott van.

Nem, nekem nem kellett letölteni semmit.
Kicsit utánanéztem.
Ahhoz hogy engedélyezzük régebbi készüléken a Beállításokban a %-os akkumulátor kijelzést a következőket hajtsuk végre.
Töltsük le az iPodRobot nevű programot, mert ezzel tudjuk szerkeszteni a plist fájlokat.. Mac alatt van beépített plist editor oda nem kell.
Módosítsuk a /var/Stash/Aplications.pwn/Preferences.app/General.plist fájlban a következő sorokat "UsageController" résznél kell a következőket módosítani
Erről:
<array>
<string>unified-ipod</string>
</array>
Erre:
<array>
<dict>
<key>unified-ipod</key>
<false/>
</dict>
</array>
Még módosítani kell a N45AP.plist fáljt (iPod Touch 1G esetén) vagy N72AP.plist (iPod Touch 2G esetén) m65ap (iPhone 2G esetén) n82ap (iPHone 3G esetén) a következő mappában: /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app
Adjuk hozzá a következő sorokat a "capabilities" részhez
<key>gas-gauge-battery</key>
<true/>
Indítsd újra az ikészüléked és menjél a beállításokba és kapcsold be. Ezután megjelenik a százalékos kijelzés az akkumulátor ikon mellett.
Vagy letöltöm az SBSettings nevű appot, és a system battery-ben engedélyezzük a Numeric Battery-t. :D
Köszönöm a segítséget, egy kis utánaolvasás segített.
Ha nem írsz választ, akkor talán nem is keresek utána. Köszi!

Nincs mit!
Bármi kérdés, PM-ben elérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!