Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire HD vagy Xperia Neo...

HTC Desire HD vagy Xperia Neo vagy Xperia Pro vagy Galaxy S+?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 16:27
 1/5 anonim válasza:
Galaxy S+ a legjobb választás de a Desire HD a kijelző méret miatt jó. De a samsung jobb!! Sony-t semmiféle képp nem javaslok mert szoftverhibásak.
2012. ápr. 6. 19:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Szoftverhibás????? O.o Ki tudnád bővebben is ezt felyteni???Erről még nem is hallottam...Esetleg linkelnél valami oldalt,ahol erről szó van??
2012. ápr. 6. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Hülyeség, nem szoftverhibás.

Ettől függetlenül én is SGS+t vagy Desire HD-t ajánlanám.

SGS+ talán jobb elméletileg, de arra pl. úgy tudom ICS sem lesz, míg Desire HD-ra lesz, meg HTC.

2012. ápr. 7. 00:42
 4/5 anonim válasza:
A Desire HD-ra sem lesz ICS. És a legtöbb tapasztalatból az. Vagy 30 db Sony van a szervizemben. Statisztikailag mondom csak.
2012. ápr. 8. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:

DROID Incredible 2 by HTC

HTC Amaze 4G

HTC Desire S

HTC Desire HD

HTC EVO 3D

HTC EVO Design 4G

HTC Incredible S

HTC Sensation

HTC Sensation XL

HTC Sensation 4G

HTC Sensation XE

HTC Raider

HTC Rezound

HTC Rhyme

HTC Thunderbolt

HTC Vivid

Akárhogy is nézem, ott a Desire HD a listán.

Azt meg egyre nehezebben hiszem el, hogy minden második ember itt szervizbe dolgozik, és ezt meg azt fikázzák ilyen meg olyan szempontok alapján, de érdekes módon egy embert sem látni panaszkodni.

2012. ápr. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!