Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » APNdroid használata?

APNdroid használata?

Figyelt kérdés
Mit kell vele csinálni? rányomok az ikonra és ki lehet pipálni 3 dolgot.. meg fent is van egy csííík amibe benne van hogy 3g mms stb.. és akk az zöld lesz és akkor írja hogy on. de mit kell pipálni?
2012. ápr. 6. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:

semmit, Ha az adatforgalmat akarod kipipálni (hogy ne legyen) azt a beállításokba is megtudod tenni.

Itt nyilván ha zöld (ON) akkor aktív, ha még egyszer ráböksz akkor kikapcsolod. Egyszerűbb nem kell a beállításokba menni.

2012. ápr. 6. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
És nem tudod megmondani neked melyik van kipipálva? a 3 közül?:D mert nekem 3 lehetőség van :D
2012. ápr. 7. 07:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Na elmondom az én gondom, igen azt akarom hogy ne menjen a pénz a telefonomról úgy hogy nem is használom.. És ehhez már megcsináltam a beállításokban is..

És most letöltöttem az APNdroidot és abban 3 lehetőség van : MMS(Keep MMS enabled)

Notifications (Display state notifications)

Disable all APNs(Check if disabling does not work)

Ebből a 3ból alapból az első kettő volt kipipálva.

És a 3.at is kell? mert az azt jelenti hogy az összes APN tiltása.

2012. ápr. 7. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom nem használok erre külön programot. Ha a mobiladatforgalmat akarod kikapcsolni, akkor arra ott van a

Beállítások/Vezetéknélküli beállítások/Mobilhálózatok

És itt kiveszed a pipát az Adatkapcslolat Engedélyezése mellől.

2012. ápr. 7. 09:27
 5/5 darma7 válasza:
A telo saját net kikapcsolása nem 100%-os,hiába veszed ki a pipát.Kötelezö kis progi ez.
2012. aug. 21. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!