Az egyik osztálytársamnak HTC Desire HD -ja van, és szerintem egy nagyon profi, stabil, szép, megbízható telefon, ami mindig gyönyörűen funkciónál és nem áll le neked azzal tökölni, hogy úristen, nem tud bekapcsolni. Igaz, az osztálytársam nem igazán terheli meg komoly játékokkal, csak elég gagyikkal, de én még egyetlen egyszer sem láttam lefagyni, vagy magától kikapcsolni stb.
Az IPhone? Hááát... nem azt mondom, hogy rossz, mert NEM rossz, de mára csak simaeccerű divattelefonná vált.
"Csaj megáll nekem háttal, közben nyomkodja vadul a ájfont mert a ájfont azt mindig kell nyomni..."
-Tékasztorik.blog.hu-
HTC fan vagyok, meg nekem az Android jön be alapból (és a HTC Sense), de az iPhone is jó, csak épp nem jön be.
Szarnak egyik sem szar, aki ezt állítja az egy elvakult fanboy, itt tényleg csak az ízlés dönthet.
Mindkettő minőségi, az anyaghasználattól kezdve az összeszerelésig minden pontban.
HTC-nek van pár olcsóbb telefonja is (pl. Wildfire S), azok eléggé túlárazottak a tudásukhoz képest, de ha az iPhone szintű HTC-ket nézzük akkor tényleg nem lehet rosszat mondani róluk.
HTC Sensation: ~100k
Sensation XE: ~115k
HTC Sensation XL: ~120k
Ez a 3 Androidos jöhet szóba, a többi vagy drágább (One széria), vagy olcsóbb, de kevésbé jó.
Esetleg még pár WP7-es:
Mozart: ~85k
HD7: ~80k
De ha 80k-ból meg akarod úszni Androidos HTC-vel, akkor még választhatsz a Desire HD/S közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!