Motorola RAZR V3-on hogy kell beállítani az internetet?
Figyelt kérdés
Az ingyenes facebookot szeretném használni. Beírtam a linket és ezt írja ki:
"A böngészőbeállítás nem teljes."
Nem tudom mit mire kéne átállítanom, hogy jó legyen...
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2012. ápr. 5. 18:05
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdésem... -.-"
Hanem hogy MOTOROLA RAZR V3 készüléken a Böngésző beállításokban mit kell beállítani ahhoz, hogy csatlakozzon...
2012. ápr. 5. 23:20
3/3 anonim válasza:
Szia nekem is ugyanez volt (talán még az is) a problémám :) viszont én megtaláltam a GPRS beállításokat. keress rá Googleban, hogy GPRS beállítások motoroloa v3, és ki fog adni egy-két olyan oldalt, ahol minden adat le van írva, ami a beállításhoz szükséges. nos ez nekem 1 órámba tellett, mire valahogyan "beállítottam", és eljutottam egy olyan szintre, hogy fellépett fb-re, beírtam emailem, jelszavam, "belépett" és azóta se kép se hang, kiír egy csillagot, aztán nagyjából kalap kabát. nem is óhajtok több időt fecsérelni rá, de ha neked azóta sikerült, akkor elmondanád hogyan? :) előre köszi, és ha még nem sikerült volna, akkor remélem segítettem és neked működni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!