Így menne az iphone 4s függetlenítés?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy ha rendelnék amerikából egy Iphone 4s-t,úgy hogy AT&T függő, akkor Gevey Sim-mel tudnám használni Magyarországon T-mobilos simkártyával?2012. ápr. 4. 15:31
3/3 anonim válasza:
Az elsőnek van igaza mert:
- Rendelni mondjuk az Apple Store-ból tudsz Neten
- USA ZIP kód kell hozzá - ami neked itt Magyarországon nincs.
- ATT&T vagy Verizon előfizetés szükséges ( nincs "kártyás", prepaid opció az iPhone-ra amerikában, úgy általában nincs okos telefonra )
- Ha előfizetés kell akkor az adataid is kellenek, nem nagyon tudsz hamis adatokat megadni ( arról már nem is beszélve, hogy nem szállítanak európába )
Ha esetleg mindenen átmész ( ami szerintem nem lehetséges ) akkor is bukta van, mert az AT&T keze messzire elér és le tudja tiltani a telefont. Biztos kihagytam még valamit, de nagyjából szerintem látszik, hogy nem fogsz bomba üzletet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!