Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » El lopták a mobiltelefonomat?

El lopták a mobiltelefonomat?

Figyelt kérdés

El lopták a Sony Ericsson Xperia X8-as mobilomat.

mit lehet ilyenkor tenni?

2012. ápr. 3. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Venni másikat.

Feljelentheted, de nem mész vele sokra.

Gondolom nem tudod ki lopta el.

2012. ápr. 3. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:

"El lopták a mobiltelefonomat?"

Mit tudom én?! Ellopták? :D Gondolom vele együtt a helyesírási-tanácsadót is...

"mit lehet ilyenkor tenni?" - én pl nyitok egy doboz sört, javaslom te is cselekedj hasonlóan! Nagy a feje, búsoljon a ló...

Te bejelentheted a rendőrségen, de nem hiszem, hogy Kovács II. főtörzs töri majd magát, hogy megtalálja.

A SIM kártyát mindenképp tiltsd le, hacsak nem akarsz ingyen perceket fizetni a tolvaj számára.

2012. ápr. 3. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor az én telefonomat ellopták, kártya letiltás-rendőrségi feljelentéssel telefon letiltás és felhívtam a magyarországi kirendeltséget, ahol jelezték a szervizeiknek is.

Igaz, az samu volt.

2012. ápr. 3. 22:33
 4/4 bp1985 ***** válasza:
Kovács II. főtörzs már nyugdíjba van, Tóth van helyette:) A kártyádat tiltsd le, meg a telefont is, és ennyi. Többmindent nem tudsz csinálni
2012. ápr. 4. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!