Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit ér egy Nokia 5230-as?

Mennyit ér egy Nokia 5230-as?

Figyelt kérdés
El szeretném adni(mindegy hogy hol csak el tudjam adni),de nem tudom mennyit ér.HA esetleg még azt is megtudnátok mondani hogy hol tudnám eladni nagyon megköszönném. :D

2012. ápr. 3. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Állapota milyen? Ha jó állapotú működik minden, akkor használtan én egy olyan max 15,000 ft-ot adnék rá, tartozékokkal együtt. (töltő, USB minimum)

És itt meghirdetheted a telefonodat:

[link]

[link]

[link]

a vaterára regisztrálni kell. Ajánlom neked inkább a jófogást meg talán az apródot

2012. ápr. 3. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Használt,de nem az az agyon használt.Van rajta néhány karc ://

De amúgy kifogástalanul működik.(már amennyire tud,eléggé elavult már)

A T-mobilnál vettem és nem adtak hozzá USB-t -.-

A fülest elbasztam(csak az egyikből szól).

HA így nézzük akkor ég megér legalább 10E ft-t?

2012. ápr. 3. 19:39
 3/3 9.dikutas válasza:
ez ember függő én max 1000 forintot adnék érte...aki ért a mobilokhoz tudja h. ilyent nem érdemes venni 0 ez a mobil konkrétan...már mikor megvetted sem érte meg...
2012. ápr. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!