Mit gondoltok a telórol (Vélemények esetleg ha valakinek ilyenje van akkor mi a jó benne és ár/értékarányban megéri-e) (Lent)?
Figyelt kérdés
Mobiltelefon neve:Motorola Motoluxe2012. ápr. 3. 18:45
1/3 anonim válasza:
Mint minden motorola kicsit(vagyis nem kicsit) túlárazott, és mivel Amerika messze van, nem lesz soha olyan jó az itteni támogatása. Ha motorola fan vagy, akkor érdekes lehet, egyébként felejtős
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ megy a zöld kéz azért kérdeztem, mert tetszett meg szeretem a motorolákat szerintem nagyon jók főleg a Motoblur tetszik bennük.
De tényleg kicsit tulárazott, meg asztán megnéztem de nem tudom hol tudnám megvenni még nincs magyarországon ha jól tudom...
2012. ápr. 5. 16:22
3/3 anonim válasza:
Van Magyarországon, a T-Mobilenál lehet kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!