Hogyan kell Alcatel OT-706- os telefonra játékot/programot telepíteni/installálni?
Felraktam a PC Suitet is . Sikerült a programot (.jad .jar) rátölteni a memóriakártyára, látom Windows , Pc Suite és a telefon böngészőjéből is , de elindítani (installálni) nem tudom. Csak Bluetooth küldést ajánl fel.
Hogyan tovább ? (Bármilyen alap játék megoldás érdekel)
Konfig:Alcatel OT-706 /4GB SD/Tmobile.
Köszönöm , hogy foglalkozol a kérdésemmel !
Beléptem a telefon fájlkezelőjébe , megkerestem a file-t . 1.Ha nyomok rá egy OK-t akkor előhoz egy KÜLDÉS menüt és ott felajánlja a Bluetooth-ot (semmi mást).
2.Ha bal alul az opciókat választom Akkor kiad egy menüt a következő lehetőségekkel: KÜLDÉS/ÚJ LETÖLTÉSE/TÖRLÉS/ÁTNEVEZÉS/RENDEZÉS/MÁSOLÁS TELEFONRA/ÁTHELYEZÉS TELEFONRA/ÖSSZES TÖRLÉSE/MAPPA LÉTREHOZÁSA/MEMÓRIAKÁRTYA.
Sehol egy install vagy telepítés!?
Ezért kérdezem , hogyan tovább?
A .jar-t felmásoltam a telefonra , de ugyanaz a 2 állapot amit a fentebb leírtam , annyi különbséggel , hogy az opcióknál ... MÁSOLÁS TELEFONRA helyett MÁSOLÁS MEMÓRIAKÁRTYÁRA jelent meg.
Még egy apróság : A file most megjelent az Ismeretlen file-ok listában.
Lehet hogy nem ismeri fel a JAVA fileokat ? Kipróbáltam , ha .jpg-re kattintok a SAJÁT KÉPEK mappában azt automatikusan megjeleníti. Ha nem .jar kiterjesztést ismer akkor mit ismerhet még fel?
Esetleg JAVA-t kell installálni előtte ?
Az is megoldás ha WAP/xHTML játék lenne rajta A WAP böngésző alatt. Létezik ilyen ?
A telefon adatai ide vonatkozóan:
FEATURES CPU 104 MHz
Messaging SMS, MMS
Browser WAP 2.0/xHTML
Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes
GPS No
Java No
Colors Silver, Cherry red
- MP3/H.263 player
- Organizer
- Voice memo
- Predictive text input
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!