Se live with walkman (többi lent)!?
Az lenne a kérdésem/bajom hogy rootoltam meg flasheltem az se live with walkman telefonomat!
És az elején backupoltam a dolgaim a mybackuppal!
és utána megtelt a hely ezért elkezdtem a játékokat áthelyezni az sd kártyára!
nah ekkor kikapcsolt!
bekapcsoltam újra megint próbáltam átrakni a játékokat sd kártyára!
megint kikapcsolt de most már be se kapcsol csak mindig újra bootol szóval megjelenik a sony ericson logó aztán lejátszik nekem egy animációt amit akkor csinál mikor bekapcsolom aztán megint megint és megint de már egy órája!
lécci segítség mit csináljak? flashtoolal megehet csinálni? vagy pc companionnal?
Ha már flashelted a telót, akkor újra rakd fel a romot flashtool-al, utána csináld meg a rootolást.
Ha már rootoltad a telót, futtasd le a szoftverfrissítést a telefonon, (beállítások - telefon adatai-nál), hogy .62-es végű legyen a buildszám.
A másik ha már rootolva van, használd a link2sd-t az áthelyezésre, marketről letölthető.
Ehhez particionálni kell a memóriakártyát:
Csak a partíciok elkészítését csináld meg a többivel utána ne foglalkozz.
Backupolást inkább a Titanium Backup-al csináld majd.
Nem árt, ha teszel fel cwm recovery-t, abban van teljes backup és visszaállítás.
Rakd újra...
Utána szoftverfrissítés...
A többi pedig az első válaszban.
újra raktam és akkor mondta a flashtool hogy húzzam le és kapcsoljam be de bekapcsolom és szerintem most is ezt fogja cvsinálni!
de várok kicsit halllod inkább folytassuk priviben oks?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!