A Nokia N81 8GB-nál ki lehet-e kapcsolni a középső (OK) gomb villogását? Ha igen akkor hogyan?
Figyelt kérdés
Nokia N81 8Gb telóm van és ha nem használom akkor is folyamatosan villog a középső (OK) gomb. Úgy veszem észre, hogy ez nagyon meríti az aksit :/ Ki lehet valahogy kapcsolni? Szétnéztem a beállításoknál de nem jöttem rá, hogy lehetne :/2012. ápr. 1. 10:30
1/1 anonim válasza:
nem tudom pontosan, mert már régen volt symbian telóm, de beállításokban lennie kell olyannak, hogy jelzőfények menüpont, és azon belül van, hogy készenléti akármi, nem tudom, ilyesmit keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!