Lee12 kérdése:
Xperia mini? Képek videók zárolása hogy csak egy kód beírása után lehessen megnézni?
Figyelt kérdés
és esetleg felnőtt videó letöltését honnan ajánljátok?2012. márc. 31. 23:53
1/15 Ol!v3r válasza:
Nekem is minim van(most is arról írok)sajnos nem lehet beállítani
2/15 Ol!v3r válasza:
Mégis van kicsit keresgéltem a marketen(google play) és találtam egyet:beírod a marketbe hogy Photo Locker és a hatodik az
3/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:D és ezzel akkor üzeneteket meg bármit zárolhatok vagy csak videót és képeket?
2012. ápr. 3. 19:27
4/15 Ol!v3r válasza:
Képeket és videókat,lehet vele zárolni
5/15 Ol!v3r válasza:
App Lock(ez is a googe play en az első az) ezzel bármit tudsz zárolni a telón.
6/15 Ol!v3r válasza:
Ez az app lock k.rva jó pl lehet vele olyat, hogy bejelölöd miket akarsz lezárolni és ha kiteszed a widgettét akkor ki-be tudod ezeket kapcsolni , mert szerintem idegesítő, hogy kódokat kér ha úgyis csak te használod vizsont ha tudod hogy más is nézegeti akkor bekapcsolod és amiket bajelöltél azt lezárja (én azt is beállítottam,hogy csak kóddal lehessen kitörölni különben nem sokat érne)
7/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :)
2012. ápr. 4. 20:41
8/15 Ol!v3r válasza:
Ha még van valami kérddsed (xperiaval kapcsolatban) ide irhat ha nem akarsz uj kérdést kirakni
10/15 A kérdező kommentje:
na letöltöttem az app lockert meg az angry birds space-t
és felmerült valami a telefonnal ami megijeszt
naszóval beakartam állítani az ébresztőt erre amikor elkezdtem az idő beállítását(amikor így görgetni kell) akkor egyfolytában kilépett a telefon az időbeálító részből
meg pl elkezdtem valamivel játszani akkor hirtelen(semmihez sem nyúltam) kilépett az éppen játszott pályából és aztán visszatért a főmenübe és kijött hogy játék bezárása és magától bezárt(mintha én nyomkodtam volna pedig nem is értem semmihez)
2012. ápr. 7. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!