Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem működik? Angry...

Miért nem működik? Angry Birds Seasons Year of the Dragon v2. 0.2 (Nokia 500)

Figyelt kérdés

A neten találtam az Angry Birds Seasons Year of the Dragon v2.0.2 nevű játékot, és fel szerettem volna telepíteni a nokia 500-as telefonomra amikor rámentem hogy telepítse akkor ezt írja ki: "nem megbízható kibocsátó védett alkalmazás nem telepíthető" Evvel mit lehet csinálni?

Egyébként a nokia 500-am Nokia Belles t-mobilos úgyhogy menni kéne rajta, meg mások is írták az oldalon hogy rá tudták tenni és van róla videó is hogy a gyerek játszik rajta és írták hogy erről az oldalról töltötte le itt a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=RQiKLW8AiRs

az oldal ahonnan le lehet tölteni a játékot:

[link]

Válaszotokat előre köszönöm :)

2012. márc. 31. 23:17
 1/4 LinuxPower ***** válasza:

Szedj le egy másik telepítőt és próbáld azzal!

Ezzel szerintem nem sok mindent lehet kezdeni.

2012. márc. 31. 23:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor küldenétek linket amin működik nektek is?

De közben utánnanéztem és volt volt szó valami nokia szignózásáról az mit jelent? És elmagyarázná nekem hogy kell megcsinálni? Mert állítólag avval fel lehet telepíteni a meg nem vásárolt (letöltött) játékokat nokiára.

2012. máj. 14. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:

A neten nem lehet csak úgy össze-vissza találgatni programokat. Ezeket szépen meg kell venni az áruházból, mivel fizetősek. Ha a neten találtad, akkor az nincs szignózva, ezért nem tudod feltelepíteni. Keress olyat ami szignózott! Persze ha meg van hackelve a telefonod, akkor bármelyik verzió jó a számodra, mert mindegyik feltelepül. De szerintem nincs hackelve a telód, vagyis keress szignózott verziót!

De akkor sem biztos hogy sikerül, mivel ez már egy újabb rész, és a telepítéséhez kell egy korábbi verzió.

Úgyhogy a javaslatom a következő. Szerezd be az első részt, vagyis az 1.0-ás verziót. Ezt követően a játékon belül van frissítési lehetőség, ami felrakja neked a legújabb verziót!

Ha nem találsz szignózott verziót, akkor meg a legegyszerűbb módja ha megveszed az áruházban! Nem sok pénz érte.

2012. máj. 16. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:

www.nokiaprogramok.hu

Itt mindent megtalálsz a szignózással kapcsolatban. Én azonban a hackelést javaslom. Abban is tudnak majd itt segíteni.

2012. máj. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!