Melyiket vegyem meg? ZTE blate, Samsung galaxy gio, LG optimusz hub, samsung galaxy y
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 20:10
1/11 anonim válasza:
ZTE jó minőség,mindent támogat és olcsó :)
2/11 anonim válasza:
Na mit fogsz erre kapni?
Nekem is aZ VAN, MÁSFÉL ÉVE, RAGYOGÓAN MEGY, sokadik rom van rajta, mindent visz...
3/11 anonim válasza:
Blade jobb. Mindenbe az elhangzottak közül. De már Blade t ne vegyél. Elavult a hardvere (mind a 3nak).
SE Xperia Mini t vagy SE Live t vegyél. Ezek már megfelelnek a mai hardvereknek.
Yupiter
4/11 A kérdező kommentje:
nekem az ár nem számit de ezek közül. zte blade gyorsan lemerül és énekem hoszuidörekel kb 24 órára de ha tény leg nagyonjó a kor lehet hogy aztatt veszzek,de azért külgyetek már továbi komenteket.
2012. ápr. 1. 13:53
5/11 anonim válasza:
Miért merülne gyorsan a Blade??
Feltöltöm, elmegy 1 hétig is, napi néhány rövid telefonnal.
Hol rossz ez?
ja! Ha netezek ezerrel, meg játék, akkor bizony fél nap után függöny.
DE EZ szinte minden készülékre igaz, ebben a képernyőnagyságban és tudásban...
6/11 anonim válasza:
Nekem Zte Blade van,és CM7 van rajta.Cpu órajelet 122Mhz-re tettem így nagyon sokáig bírja netezéssel is.
7/11 A kérdező kommentje:
jo van meg gyöztetek a bladeröl nais az samsung ace az rosszabb a blade
2012. ápr. 4. 21:49
8/11 anonim válasza:
galaxy gio
ez elég sokáig birja és 800mhz proci
9/11 anonim válasza:
Samsung Galaxy S -t vegyél. Most függetlenül 65 ezer Ft körül meg lehet venni, 1 GHz a proci benne, 8 GB memória, iszonyatosan szép a kijelző, nagyon gyors, szuper telefon. Gyönyörű képeket, és HD felbontású videót tud csinálni. Csak vaku nincs benne, és a hátlap karcolódik, de egy átlátszó szilikon vagy valami hasonló tokkal teljesen jó, a sérülésektől is megvédi, jól néz ki nagyon. Én is ilyet fogok hamarosan venni. Ha nincs rá ennyi lé, akkor a ZTE Blade mindenképpen a nyerő, de szerintem megéri kicsit spórolni a Galaxy S-re.
10/11 A kérdező kommentje:
de most halottam egy másik telefonrolis a neve ZTE Skate arol mi véleményetek?
2012. ápr. 6. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!