Hogyan tudom elhitetni egy Android alkalmazással, ami Magyarországról nem működik, hogy abban az országban vagyok, amit el is fogad?
Figyelt kérdés
Remélem, érthetően el tudom magyarázni.
Van egy T-Mobile függő Xperia X8 telóm, főzött 2.3-as ROM-mal, és letöltöttem az egyik amerikai sorozat hivatalos alkalmazását. Viszont nem lehet, csak az USA-ból használni.
Létezik valamilyen megoldás arra, hogy az alkalmazás azt higgye, az USA-ban vagyok én is? Mint régebben volt a Market Enabler is, ami a Market (most már Play) fizetős alkalmazásaihoz engedett hozzáférést, holott itthon még hivatalosan pénzért nem lehetett alkalmazásokat letölteni.
Köszi előre is a segítséget!
2012. márc. 30. 23:34
3/5 anonim válasza:
Proxival kéne. Amúgy meg szerintem az ilyen filmes/sorozatos alkalmazásokat nem érnek semmit.
4/5 anonim válasza:
Szerzel egy SIM kártyát a kívánt országból. De lehet, hogy ez nem működik.
5/5 anonim válasza:
A sorozatjunkie-n lévő GYIK-ben online sorozat nézésben tudnak segíteni,és szerintem azok a módszerek jók lesznek neked is,mert hasonlóan hozzád ők is amerikai oldalról nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!