Okostelefon előnyei?
Én most egy sonyericsson aino (u10i)-t használok, és gondolkozok, hogy lecseréljem-e egy okostelefonra.
mi előnyei vannak ha lecserélem?
Az aino érintőképernyővel és kicsúsztatható alfanumerikus billentyűzettel is rendelkezik, tehát a játékokban, alkalmazásokban, multimédiában ugyanazt az élményt átélhetem, mint egy érintős okostelefonnal (pl böngészésnél opera min virt. billenytüzettel).
azt mondják az alkalmazások száma, és minősége a különbség amit még csak csak megértek, de vannak bennem kételyek. szerintem felesleges lehet nekem az a sok agypusztító idióta alkalmazás, amiket néha látok androidos telefonokon, ami pedig fontos, értelmes, az megtalálható java platformra is, és érdekes módon az androidot használó ismerőseim sem gta3-mal játszanak, hanem tetrissel, meg akanakeresővel. ez java-ra is elérhető.
nem vagyok nagy gamer sem, így ebből a szempontból sem tudom mennyire előnyös az okostelefon.
ti milyen előnyöket sorakoztattok fel egy okostelefonnak egy aino-val szemben?
Szerintem csak akkor cseréld le, ha majd elromlik az a telefonod, vagy többre lesz szükséged.
Jó cucc az okostelefon, de nem annyira, hogy rohanjak a régi telefonomat eldobni egy új miatt.
Amúgy az okostelefon előnye minden, amit csak el lehet képzelni (erősebb, tehát gyorsabb, nagyobb, szebb, jobb), az már más kérdés, hogy erre van-e szükséged.
hát a gyorsaság az tényleg vonzó , mert ugye ezekben csak 4-600 mhz proci van, és kevés ram.
viszont nekem fontos, hogy ne legyen nagy, szinte észrevétlenül lapuljon a zsebemben. pl egy zte skate-t nem vághatsz csak úgy zsebre.
nekem több dolog közbejátszott ahhoz hogy megvegyem.
a legrégebbi dolog már közel egy éves volt, az, hogy kell egy nyamvadt gps.
a másik az volt hogy lejárt az előfizetés, magentához mentem át, volt egy olyan készülékem(k550i) amit elég jó áron el tudtam adni, így kellett néznem telefont, itt jött képbe az a gps dolog: néztem n95-öt(utána lehet nézni mit tud, és hogy mikori!!) 20 körül voltak januárban.
és itt jött a képbe hogy böngészés közben találtam egy x8-at, mindennek megfelelt, árban a többi használt mellett 5 ezerrel volt olcsóbb, és még garancia is volt hozzá a tartozékokon kívül.
amit használok benne az a gps, zene, internet, és persze a telefon része.
vettem hozzá autós tartót és töltőt, és így minden megvan egyben.
de ha nem találom ezt meg akkor marad az n95 vagy valami régebbi, nem érintős telefon
ami pedig fontos, értelmes, az megtalálható java platformra is
Azért normális dokumentum olvasó/kezelő alkalmazás nem hinném, hogy lenne javara.
"ami pedig fontos, értelmes, az megtalálható java platformra is"
Ja, mondjuk egy ilyen kategória javában:)
"ami pedig fontos, értelmes, az megtalálható java platformra is"
Nagyon, de nagyon erős túlzás.
Nem fontos az Office?? Hohohooo...
Már hogy a viharba ne kéne. Nekem az egyik fő tényező volt, hogy okostelefont vegyek. Meg mondjuk az is közrejátszott, hogy ellopták a régit. Nálam a fő tényező, ami üti veri az eddig okosnak hitt telefonomat (E51):
- Office a suli miatt elengedhetetlen!
- PDF fájlok olvasása, detto
- Böngészési élmény 3,7 colon már szép
- Mobilnet elosztása a noti felé, utazáshoz kell
- E-mail szinkronizálás
- Játékok (igen igen...)
hát nemtudom, de nekem nem fontos az office egy telefonra. és amint mondtam, kompakt méretekben gondolkodok, és kisebb mondjuk 3"-mas képernyőn nem lehet valami nagy élmény amúgy sem.
Mit csinálsz a telefonodon az office-on?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!