Akinek van HTC Wildfire S telefonja az megvan vele elégedve?
Ha igen,miért? Ha nem,miért? :D
Nekem 2-3 hónapja van és én nagyon szeretem. Remélem sokáig ki fogja bírni. Még eddig nem volt vele gondom,remélem h nem is lesz.
Nem vagyok vele megelégedve, mert mindig is valamilyen csúcskészülékre vágytam (Sensation, One S), vagy legalább olyanra, amin megy minden játék, program, de szülőktől kaptam, mert azt hitték kell telefon, de inkább el lettem volna 1-2 évig a régi szar telefonommal, aztán vettem volna egy jót, de most már muszáj leszek megtartani.
Végül is tudja azt, amit papíron tud, csak nekem papíron is kevés ez a telefon.
De nem vagyok annyira telefonb.zi, szóval elvagyok ezzel, csak ha szülők megkérdeztek volna akkor mondhattam volna, hogy ennyi pénzért jobbat is lehet kapni.
Igen, valakinek elég, mindenkinek más az igénye.
Én általában nem érem be a középkategóriával, inkább gyűjtök hónapokig, más meg inkább spórol és beéri a szarabbal, mert neki még az is sok.
SE jóval erősebb
én is meg vagyok vele elégedve :) de már cserélném egy skate-re :D
kijátszottam magam rajta.. ( nfs hot pursuit, shift, nba jam ) szóval... már nem tudok vele mit kezdeni csak netezni meg zenét hallgatni. arra meg tökéletes lenne egy skate *,*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!