Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek van HTC Wildfire S...

Akinek van HTC Wildfire S telefonja az megvan vele elégedve?

Figyelt kérdés

Ha igen,miért? Ha nem,miért? :D

Nekem 2-3 hónapja van és én nagyon szeretem. Remélem sokáig ki fogja bírni. Még eddig nem volt vele gondom,remélem h nem is lesz.

2012. márc. 29. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Én megvagyok elégedve vele de jobban örülnék egy One V-nek.Mikor megjelenik szeretnék váltani.
2012. márc. 29. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vele megelégedve, mert mindig is valamilyen csúcskészülékre vágytam (Sensation, One S), vagy legalább olyanra, amin megy minden játék, program, de szülőktől kaptam, mert azt hitték kell telefon, de inkább el lettem volna 1-2 évig a régi szar telefonommal, aztán vettem volna egy jót, de most már muszáj leszek megtartani.

Végül is tudja azt, amit papíron tud, csak nekem papíron is kevés ez a telefon.

De nem vagyok annyira telefonb.zi, szóval elvagyok ezzel, csak ha szülők megkérdeztek volna akkor mondhattam volna, hogy ennyi pénzért jobbat is lehet kapni.

2012. márc. 29. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is kaptam a telefon. Igaz,nekem tökéletesen megfelel a tudása,habár én nem szoktam rajta játszani,inkább zenét hallgatok vagy netezek ^^
2012. márc. 29. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem Xperia Minim van, de haverom HTC-jét szoktam nyomogatni. Nem rossz telefon, mert megy és csak néha-néha akad, de komolyabb programokat már nyögvenyelősen viszi, SE-hoz képest kicsit lassabb.
2012. márc. 29. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, valakinek elég, mindenkinek más az igénye.

Én általában nem érem be a középkategóriával, inkább gyűjtök hónapokig, más meg inkább spórol és beéri a szarabbal, mert neki még az is sok.

SE jóval erősebb

2012. márc. 30. 00:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Az igaz h a Se-od jóval erősebb,de attól még nem kell ezt szarnak nevezni...
2012. márc. 30. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt nézem, hogy szerintem senki sem nevezte szarnak sehol.
2012. márc. 30. 16:54
 8/9 sebikori100 válasza:
szentem tökéletes teló
2012. ápr. 3. 07:33
 9/9 ThisIsMyName válasza:

én is meg vagyok vele elégedve :) de már cserélném egy skate-re :D

kijátszottam magam rajta.. ( nfs hot pursuit, shift, nba jam ) szóval... már nem tudok vele mit kezdeni csak netezni meg zenét hallgatni. arra meg tökéletes lenne egy skate *,*

2012. ápr. 8. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!