Francia telefonszám, magyar hálózat. Mennyibe kerülhet az sms?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, van egy jóbarátom aki kint szolgál a francia idegenlégióban és hazajött pár hétre. Nem tudunk minden nap találkozni mert én közben dolgozom, de olyankor meg írogatja sorra az sms-eket, amikre természetesen reagálok mert nagyon szeretem az illetőt, csak azon gondolkodtam, hogy majd amikor kijön a számlám akkor nem fogok-e seggre ülni a hatalmas összeg láttán.
Igazából francia a telefonszám, mert ott van csak előfizetése de itthon nyilván csak valami magyar hálózatot tud fogni. Ebben az esetben vajon mennyibe kerülhet egy sms? Már elküldtem vagy 20-25-öt ebben a pár napban, de attól félek rámegy a gatyám is...
Köszi előre is a válaszokat. Üdv: Stefi
"Igen. A külföldre irányuló SMS küldéshez semmilyen külön szolgáltatást nem kell megrendelned, az üzenetet ugyanúgy kell elküldened, mintha belföldi címzettnek továbbítanád.
A külföldre küldött SMS-ek díja rendszerint magasabb, mint a normál SMS-eké. A nemzetközi SMS díjáról tarifacsomagod leírásából tájékozódhatsz."
Forrás: Vodafone HU honlap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!