Mennyire éri meg Iphone 3Gs-t venni? Lehetőségem nyílt arra, hogy vegyek egyet újonnan 45000-ért.
Figyelt kérdés
Igazából telefonálásra, fotózásra, netezésre, jegyzetre, ébresztőre, GPSre használnám. ANDROIDOSAT NEM AKAROK SEMMIKÉPP.Meddig bírja az aksija ezeknek kevés használatattal? Kikapcsolt 3g-vel?2012. márc. 29. 08:52
1/6 anonim válasza:
ennyiért ha tényleg új (bár nem értem, az lehet lopott...) akkor megéri. sokáig bírja, másfél napot biztos. kivéve persze ha egész nap játszol :)
2/6 A kérdező kommentje:
A T-mobnál van ilyen lehetőségem, tehát tényleg új. Csak Telenoros kártyával használnám egy fügézés után. Játék az nem lenne rajta egy sem sztem. Nem szoktam játszani.32F
2012. márc. 29. 09:38
3/6 anonim válasza:
Már elavult telefon, a piaci ára magas, ár-érték aránya alacsony. A mai felhozatalt tekintve 25 ezernél többet semmiképp nem ér, de te ismered a saját preferenciáid. Ha nem akarsz androidost, akkor legalább egy ájfón 4-et vegyél, ne 3GS-t.
4/6 anonim válasza:
hh nem ér 25nél többet? ugyan annyit nem ér amennyiért normálisan árulák (valami 115 ezer szolgáltatótnál), de 45és újonnan igen. olcsóbb mint egy SGS, és azzal van egy szinten kb.
5/6 anonim válasza:
Azért maradjunk a realitás talaján... Utálom az SGS-t, de ennek ellenére sokkal komolyabb telefon, mint a 3GS, gyakorlatilag kétszer olyan erős.
6/6 anonim válasza:
45ért megéri, de szerintem add el 65ért azonnal, és gyűjts legalább egy 4-esre. Nem annyira rossz, öcsémnek 3gs van, nekem meg 4. azért a különbség mégis megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!