Windows Phone 7 telefonokat lehet változtatni?
Figyelt kérdés
A kérdés kicsit ködös , a lényeg ,hogy lehet-e mondjuk rootolni vagy témát rájuk rakni ,esetleg androidot ?2012. márc. 27. 22:26
1/2 anonim válasza:
Rootolni az androidos készülékeket szokták. Ez meg WP7, szóval nem lehet. Androidot ahogy olvastam egyedül a HTC HD7-re tettek fel a WP7-es telefonok közül, szóval ha olyat veszel akkor arra esetleg. Bár nem értem, hogy akkor miért nem vesz az ember inkább androidos készüléket.
2/2 anonim válasza:
root-olni tényleg nem lehet, de unlock-olni igen. és saját témát is tudsz már rá készínteni, bár elrendezés ugyanaz, de például amit egyszer láttam, hogy a csempéket változtatták meg, fehér alapon egy háromszögben volt benne az ikon, én feltettem az omnia7-esre, csak az amolednél a fehér szín nem olyan jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!